Οδηγίες χρήσης Prostaline

Οδηγίες χρήσης δισκίων Prostaline

πώς να χρησιμοποιήσετε το Prostaline

Η προστατίνη είναι φάρμακο κατά της προστατίτιδας που θα βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και στην επιστροφή στην κανονική ζωή. Για να επιτύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα από τη λήψη του φαρμάκου, πρέπει να τηρείτε τους κανόνες εισδοχής που καθορίζονται στις οδηγίες χρήσης.

Προϋποθέσεις για αποτελεσματική λήψη φαρμάκων:

  • Διακοπή του καπνίσματος. Επιπλέον, συνιστάται να περιοριστεί η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
  • Προσαρμογές μενού. Τα αλμυρά και καπνιστά τρόφιμα, τα μπαχαρικά, τα λιπαρά και τα γλυκά τρόφιμα πρέπει να απομακρύνονται από την καθημερινή διατροφή. Αξίζει επίσης να σταματήσετε κάθε κόκκινο ζαχαροπλαστικής και λαχανικά. Θα χρειαστεί να προσθέσετε ψάρια, κρέας, σούπες στο μενού.
  • Αποφυγή ζάχαρης και μελιού. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αντικαταστήσετε δημοφιλή προϊόντα με marshmallows ή μαρμελάδα.
  • Μειώστε το άγχος. Συνιστάται η αποφυγή συγκρούσεων και όχι η υπερβολική ψύξη.
  • Άρνηση στενών σχέσεων. Η σεξουαλική επαφή πρέπει να περιορίζεται έως ότου περάσουν τα συμπτώματα του πόνου.

Η έγκαιρη λήψη του φαρμάκου και η ανάπτυξη νέων συνηθειών, η εισαγωγή ενός νέου μενού θα βοηθήσει στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Πώς να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο; Οι κάψουλες της προστατίνης πρέπει να λαμβάνονται από το στόμα με άφθονο νερό. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε το κέλυφος και να φάτε τη σκόνη της κάψουλας κατά της προστατίτιδας. Η δοσολογία του φαρμάκου είναι 1 κάψουλα την ημέρα μετά τα γεύματα.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μία εβδομάδα μετά την έναρξη του μαθήματος. Για πλήρη ανάρρωση, πρέπει να πίνετε από 30 έως 40 δισκία - 2 συσκευασίες Prostaline. Μετά τη θεραπεία, δεν πρέπει να επιστρέψετε στον προηγούμενο ρυθμό και τον τρόπο ζωής. Η αποφυγή αλκοόλ και πρόχειρου φαγητού θα μειώσει τον κίνδυνο επανεμφάνισης της νόσου.

Ενδείξεις για θεραπεία - προστατίτιδα οποιουδήποτε σταδίου. Το εργαλείο δεν συνιστάται για χρήση από ασθενείς με αλλεργίες στα συστατικά της σύνθεσης. Αυτές είναι οι μόνες αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου. Το συμπλήρωμα διατροφής δεν έχει παρενέργειες. Μπορείτε να αγοράσετε Prostaline εάν ζείτε στην Ελλάδα στον ιστότοπο της εταιρείας.