Κριτικές για Prostaline

 • Αναστασία
  Η προσταλίνη είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό φάρμακο, ένα χαρακτηριστικό του οποίου μπορώ να ονομάσω μια φυσική σύνθεση. Ο σύζυγός μου και εγώ παρατηρήσαμε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 1, 5 εβδομάδες από την αρχή του μαθήματος, οπότε αποφασίσαμε να περάσουμε τη θεραπεία μέχρι το τέλος. Και οι δύο ήταν ικανοποιημένοι με την επίδραση του φαρμάκου, ο σύζυγός μου είχε προστατίτιδα και η σεξουαλική μας ζωή βελτιώθηκε.
  Prostaline
 • Κωνσταντίνος
  Για περισσότερα από δύο χρόνια, η σύζυγός μου και εγώ δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε οικειότητα. Μου βασανίζονταν συνεχώς από πόνο, και αυτό που με εξέπληξε όταν λίγο πριν από δύο μήνες διαγνώστηκα με προστατίτιδα. Ένας γιατρός που ήξερα αμέσως συνέστησε την Prostaline. Με εξέπληξε ευχάριστα η τιμή του φαρμάκου. Η θεραπεία αποδείχθηκε αρκετά αποτελεσματική, όλα πήγαν καλά με τη γυναίκα του.
  Prostaline
 • Ιωάννης
  Μια πολύ καλή θεραπεία. Είχα δυσκολία στην ούρηση και μου συνταγογραφήθηκαν αρκετά φάρμακα. Οι συστάσεις περιελάμβαναν κάψουλες προστατίνης κατά της προστατίτιδας. Αποφάσισα να ξεκινήσω μαζί τους και ποτέ δεν μετανιώνω, το φάρμακο αντιμετώπισε γρήγορα το πρόβλημα, παρατήρησα ακόμη και μια βελτίωση στην ισχύ.
  Prostaline
 • Αναστασία
  Η σύζυγός μου και εγώ δεν μπορούσαμε να έχουμε ένα παιδί για ένα χρόνο. Ζητήθηκε συμβουλή από έναν γιατρό φίλο που συνέστησε την Prostaline. Οι κάψουλες κατά της προστατίτιδας όχι μόνο βελτίωσαν την ευημερία μου και ανακουφίστηκαν από δυσάρεστες αισθήσεις, αλλά και αύξησαν τη δραστικότητα. Μια ευχάριστη προσθήκη στην πορεία της θεραπείας είναι η εγκυμοσύνη της γυναίκας.
  Prostaline
 • Ευάγγελος
  Ο προστατίτις με βασάνισε για ένα χρόνο και καμία θεραπεία δεν βοήθησε στην επίλυση του προβλήματος. Μόνο για λίγο ήταν δυνατόν να απαλλαγούμε από τον πόνο, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε. Πρόσφατες κάψουλες που ανακαλύφθηκαν. Η θεραπεία βοήθησε να απαλλαγούμε από την ταλαιπωρία μέσα σε μια εβδομάδα, ο πόνος δεν επέστρεψε ακόμη και δύο μήνες μετά την πορεία της θεραπείας.
  Prostaline
Βαθμολογία χρηστών Prostaline
4.8
19