Ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά χάπια για προστατίτιδα

Η προστατίτιδα είναι μια από τις πιο κοινές ουρολογικές ασθένειες. Εάν νωρίτερα η ασθένεια θεωρήθηκε ότι σχετίζεται με την ηλικία, τώρα τα ιατρικά στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η ασθένεια «γερνάει»

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε έγκαιρη θεραπεία έτσι ώστε η φλεγμονή να μην γίνει χρόνια και να μην οδηγήσει σε επιπλοκές.

Βοηθούν στην αντιμετώπιση αυτού του έργουχάπια για προστατίτιδα. . . Βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής, του οιδήματος, στην αποκατάσταση της φυσιολογικής ούρησης και της ισχύος.

Ποια φάρμακα θα είναι αποτελεσματικά σε κάθε περίπτωση καθορίζεται από τον γιατρό με βάση τους ακόλουθους παράγοντες:

 • τη σοβαρότητα της νόσου ·
 • την ηλικία του ασθενούς
 • την παρουσία ταυτόχρονων παθολογιών ·
 • αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου.
Λήψη φαρμάκων για προστατίτιδα

Κατά κανόνα, τα χάπια συνταγογραφούνται στα πρώτα σημάδια φλεγμονής και γίνονται η βάση για σύνθετη θεραπεία.

Ενδείξεις

Τα κεφάλαια που απαιτούνται για τη θεραπεία καθορίζονται με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών που αποσαφηνίζουν τη φύση και τη μορφή της νόσου: μολυσματική ή μη μολυσματική, οξεία ή χρόνια.

Μερικές φορές φάρμακα με ευρύ φάσμα δράσης χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη όλων των πιθανών αιτιών και συμπτωμάτων φλεγμονής του προστάτη.

Θεραπείες θεραπείας με χάπια

 1. Οξεία μολυσματική προστατίτιδαπροκαλείται από Escherichia coli, pseudomonads, Klebsiella, enterococci: αντιβιοτικά από τις ομάδες φθοροκινολών ή τετρακυκλινών, με πολύπλοκη πορεία - κεφαλοσπορίνες. Εάν η ασθένεια περιπλέκεται από ταυτόχρονες λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων, απαιτείται πρόσθετη ειδική θεραπεία.
 2. Μη μολυσματική προστατίτιδα: συμπτωματικά φάρμακα για την ανακούφιση του πρηξίματος των αδένων, του σπασμού της ουρήθρας για την ομαλοποίηση της εκροής υγρών και την ανακούφιση από τον πόνο.
 3. Χρόνια μολυσματική: αντιβιοτικά για δύο εβδομάδες.
 4. Λανθάνουσα προστατίτιδα: αντιμικροβιακοί παράγοντες για 14 ημέρες.
Προστατίτιδα

Τύποι χαπιών για προστατίτιδα

Η προστατίτιδα δεν μπορεί να νικήσει με αυτοθεραπεία, επομένως, εάν εμφανιστούν συμπτώματα, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για ένα κατάλληλο θεραπευτικό σχήμα.

Για μια ολοκληρωμένη λύση του προβλήματος, οι γιατροί δεν συνταγογραφούν ένα είδος φαρμάκου, αλλά πολλά που επηρεάζουν τις αιτίες της νόσου και έχουν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αντιβακτηριακά φάρμακα

Τα αντιβιοτικά είναι η βασική θεραπεία για οξεία και χρόνια μολυσματική φλεγμονή:

 1. Πενικιλίνες. . . Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι παρενέργειές τους, οι οποίες εκδηλώνονται με τη μορφή αλλεργικών εξανθημάτων, πονοκεφάλων, εμβοών, λήθαργου και κόπωσης.
 2. Φθοροκινολόλες, τα οποία είναι αποτελεσματικά στη χρόνια μορφή.
 3. Τετρακυκλίνες. . . Υπάρχουν αντενδείξεις για ασθενείς με λευκοπενία και νεφρική νόσο.

Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ)

Ένδειξη για την ανακούφιση της ενεργού φλεγμονής και του σοβαρού πόνου στην κάτω κοιλιακή χώρα και το περίνεο. Τα αντισπασμωδικά και τα μυοχαλαρωτικά όχι μόνο βελτιώνουν την ευημερία του ασθενούς, αλλά επίσης αυξάνουν τη ροή του αίματος στον προστάτη, διεγείρουν την εκροή υγρού.

Είναι αποτελεσματικά στη χρόνια προστατίτιδα, αλλά αντενδείκνυται σε άτομα με μυασθένεια gravis, γαστρικό έλκος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.

Αναλγητική

Εάν ένας ασθενής πάσχει από σοβαρό παροξυσμικό πόνο, οι γιατροί συνταγογραφούν αναλγητικά σε μια συγκεκριμένη δοσολογία, ώστε να μην προκαλέσουν παρενέργειες, ο κατάλογος των οποίων είναι εντυπωσιακός.

Άλφα αποκλειστές

Αυτά τα δισκία χρησιμοποιούνται σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις θεραπείας φλεγμονής στον αδένα. Χαλαρώνουν τους μυς του αυχένα της ουροδόχου κύστης και την ουρήθρα για καλύτερη αποστράγγιση υγρών.

Χρησιμοποιείται για μακρά μαθήματα.

Ανοσορυθμιστές

Αποσκοπούν στην τόνωση της άμυνας του ίδιου του σώματος - κυτταρική και χυμική ανοσία, οι οποίες συμμετέχουν στην καταπολέμηση της φλεγμονώδους διαδικασίας. Συνταγογραφούνται τόσο για οξεία όσο και για χρόνια προστατίτιδα.

Φυτικά και ομοιοπαθητικά φάρμακα

Αρκετές δημοφιλείς μέθοδοι για τη θεραπεία της φλεγμονής στη σύγχρονη πρακτική, εάν πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αντιβιοτικών και άλλων συνθετικών φαρμάκων.

Τα φυτικά φάρμακα και η ομοιοπαθητική πρακτικά δεν έχουν παρενέργειες και είναι σχετικά ασφαλή για την υγεία.

Κινέζικα φάρμακα

Αυτά είναι φάρμακα που διατίθενται στο εμπόριο ως εναλλακτική κινεζική ιατρική, φυτικά και ασφαλή για την υγεία.

Δεν πωλούνται στα φαρμακεία, αλλά διατίθενται μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτά τα φάρμακα, θα πρέπει σίγουρα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Κινεζικές θεραπείες για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Φάρμακα νέας γενιάς

Τα φαρμακευτικά προϊόντα δεν σταματούν και προσφέρουν νέες θεραπείες για τη θεραπεία της προστατίτιδας, οι οποίες έχουν καλύτερη ισχύ και έχουν ελάχιστα παρενέργειες. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι η ταχεία διείσδυση στους ιστούς του αδένα και το σωρευτικό αποτέλεσμα.

Χάπια νέας γενιάς για προστατίτιδα

Πρόσθετα κεφάλαια

Εκτός από τα βασικά κεφάλαια, τα χάπια χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της προστατίτιδας, τα οποία έχουν ένα επιπλέον αποτέλεσμα. Τα παρακάτω είναι χρήσιμα για κατανάλωση με φλεγμονή:

 • φάρμακο για τη μείωση του οιδήματος και την τόνωση της έκκρισης
 • ένας παράγοντας που έχει βακτηριοκτόνο επίδραση στην έκκριση του αδένα, ομαλοποιεί την ισορροπία των λευκοκυττάρων, ανακουφίζει από το πρήξιμο.
 • ένα φάρμακο που επηρεάζει τους δείκτες PSA ·
 • φάρμακο για τη διόρθωση της ουροδυναμικής με βάση το εκχύλισμα φοίνικας.
 • θεραπεία με βάση το έλαιο κολοκύθας για τη μείωση των δυσουρητικών συμπτωμάτων στο αρχικό στάδιο.
Πρόσθετα φάρμακα για την καταπολέμηση της προστατίτιδας

Χάπια προφύλαξης από ασθένειες

Για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους της νόσου του προστάτη, πρέπει να ακολουθήσετε έναν υγιή τρόπο ζωής.

Συνιστάται να σταματήσετε τις κακές συνήθειες, να παίξετε σπορ, να φάτε σωστά, να αποφύγετε την υποθερμία και τις αγχωτικές καταστάσεις.

Επιπλέον, για την πρόληψη, οι άνδρες μπορούν να πιουνπορεία ειδικών ναρκωτικών. . .